Övriga tjänster

DITEC BILVÅRDCENTER KARLSTAD

RAMGATAN 1

653 41 KARLSTAD

 

054 - 77 02 255

KARLSTAD@BRABILVARD.SE

ÖPPETTIDER KRISTINEHAMN/KARLSTAD

MÅNDAG - FREDAG: 07.00 - 16.00

LUNCHSTÄNGT: 12.00 - 13.00

LÖRDAG - SÖNDAG: STÄNGT

 

DITEC BILVÅRDCENTER KRISTINEHMN

VÄSTERLÅNGGATAN 6

681 30 KRISTINEHAMN

 

0550 - 833 00

INFO@BRABILVARD.SE

ÖVRIGA TJÄNSTER

Lackskydd

Vårat lackskydd är lämpligt för dig som har en äldre bil eller sköter mycket av din bilvård själv. Efter utförd grundbehandling tvättar du bilen med ett specialschampo för att förlänga hållbarheten. En gång i månaden ska en konservator tillsättas tvättvattnet för att bygga på lackskyddet. Sköter man sin lackbehandlade bil enligt anvisningarna har man ett bra skydd som har en avsevärt längre hållbarhet än vad vanligt vax har.

 

 

Polering & Vaxning

Polering & Vaxning innebär att bilen avfettas och görs riktigt ren. Eventuella beläggningar på lacken tas bort. Sedan maskinpoleras bilen så oxid & ytliga repor försvinner. Till sist läggs ett skyddande vax på lacken. Fönster, däck/fälgar och gummilister fräschas också upp.

 

 

Helrekonditionering

Förutom polering och vaxning behandlas dessutom bilens interiör. Här ingår fönsterputsning, dammsugning och rengöring av instrumentpanel och övriga plastdetaljer. Motortvätt och dörrfalser görs rena.

 

 

Tvättservice

Detta innefattar tvätt av bilen samt eventuellt städning invändigt. Ett alternativ för att undvika dåliga borsttvättar.

 

 

Klädseltvätt/Sanering

Klädsel som är nedsmutsad eller som har blivit nerspilld kan göras ren igen genom kemtvätt.

Är det något som luktar illa behövs eventuellt tvätten kompletteras med luktsanering (se nedan).

 

 

Luktsanering

Dålig lukt i bilen eller från klädsel kan tas bort. Röklukt, mögel och annan odör behandlas genom ozon eller fogning av utrymmet. Dessa behandlingar bryter ner den dåliga lukten.

 

 

Skinnbehandling

Skinn och läder i bilen bör behandlas regelbundet för att inte torka ut och spricka. Skinnbehandlingen rengör skinnet och gör det mjukt. Dessutom har det en impregnerande effekt. Även mindre reparationer utförs